Снимка БулфотоСилен човек от Демократична България обяви сензационна новина за една

...
Снимка БулфотоСилен човек от Демократична България обяви сензационна новина за една
Коментари Харесай

Мирчев, ДБ: Доказателствата за подслушването на политиците са унищожени чрез наводняване на хранилището

Снимка Булфото

Силен човек от " Демократична България " разгласи сензационна новина за една злободневна тема през последните дни в страната. Доказателствата за подслушването на политиците са унищожени посредством наводнение на хранилището. Това коментира Ивайло Мирчев.

На 20 май съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов заяви, че има информация, че са били подслушвани 32-ма висши политици в България, като включително влизат както партийни водачи, по този начин и водачи на листи на отминалите парламентарни избори на 4 април.

" Нашата информация е, че доказателства за това към този момент са унищожени, само че те остават диря, тъй като някой би трябвало да издаде позволение, с цел да има сходно подслушване. Трябва да стане ясно кои са подслушваните политици и дали, като се изключи че са подслушвани, е имало и живо следене ", сподели още в TV 1 Мирчев.

Той бе безапелационен, че от Министерство на вътрешните работи би трябвало да дадат отговор, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР